★★★★★ 4.8/5 | Bekijk reviews

E-mail

info@bokkersklusbedrijf.nl

Adres

De Driest 10, Nijkerk

Over mij

Passie voor hout
Met een agrarische achtergrond ben ik vanuit Bokkers Farming in de houtbewerking en afbouw terechtgekomen. Met hout kan ik alles maken, mensen eindelijk die mooie afgewerkte kamer geven of die inbouwkast waar ze al jaren van dromen. Altijd zoek ik de beste oplossing, ga voor kwaliteit en voer het uit tot een mooi eindresultaat waar iedereen blij van wordt.

Bokkers Timmer- en Klusbedrijf
Nadat ik sinds 2013  bij verschillende bedrijven in de bouw heb gewerkt, ben ik in 2015 gestart met Bokkers Timmer- en Klusbedrijf en bedien zowel particuliere als bedrijven. Naast interieurbouw, deuren en kozijnen maak ik ook allerlei industriële toepassingen.

Aannemen van verbouwingen en letten op details

Het aannemen van verbouwingen komt voor ons steeds vaker voor. Dit kan variëren van een nieuwe radiator ombouw, tot een dakkapel met meerdere slaapkamers. Hier ligt voor ons dan ook de echte uitdaging.

Kwaliteit en een tevreden klant
Belangrijk vinden wij dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Een goede klant is een tevreden klant. Daarnaast zijn kwaliteit en duurzame oplossingen zoeken één van onze speerpunten. Afspraak is afspraak, wij zijn op tijd en werken snel.

Heeft u plannen en wilt u advies?

Heeft u een project en wilt u graag advies hierover, neem dan contact op om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

Peter Bokkers

06-12803581
info@bokkersklusbedrijf.nl