★★★★★ 4.8/5 | Bekijk reviews

E-mail

info@bokkersklusbedrijf.nl

Adres

De Driest 10, Nijkerk

Vloeren & plinten

Laminaat goed gelegd en netjes afgewerkt

Vloeren laten leggen
Wilt u een nieuwe vloer dan kunnen wij dat compleet voor u verzorgen. Van het verwijderen en afvoeren van de oude vloer tot het leggen van de nieuwe vloer en aanbrengen van plinten. Wij leggen alle soorten laminaat en kunnen deze ook leveren.

Plinten en afkitten
U heeft een nieuwe vloer gelegd maar het lukt niet met de plinten ivm de lastige hoekjes? Of uw plinten zijn aan vervanging toe? Geen nood, wij kunnen alles voor u regelen. Plakplinten, hoge en lage houten plinten, kunststof plinten en holle plinten voor kabels.

Als u specifieke frezingen in uw plinten wilt dan kunnen wij dit voor u maken. Daarna kunnen wij de plinten ook voor u afkitten.

Kwaliteit
Zelf gaan wij altijd voor kwaliteit en duurzame oplossing voor vloeren, tenslotte heeft een vloer veel te verduren en een goede kwaliteit vloer blijft veel langer mooi en is beter bestand tegen krassen en beschadigingen!

Heeft u vragen of bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw situatie, neem dan contact op. We helpen u graag bij de keuze voor de juiste vloer en plinten.

Bel of mail ons voor gratis advies, afspraak of offerte op maat

Onze diensten

Idee of project bespreken?

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel 06-12803581 of stuur een bericht, wij helpen u graag verder.

    Bel mij terugAntwoord per mail