★★★★★ 4.8/5 | Bekijk reviews

E-mail

info@bokkersklusbedrijf.nl

Adres

De Driest 10, Nijkerk

Meerpuntsluiting

Wat is een meerpuntssluiting?

Een meerpuntssluiting is een slot dat op meerdere punten je deur vergrendelt, en met één sleutel bediend wordt. Door over de lengte van de deur een verdiept gat te frezen, sparen we het gedeelte uit waar de meerpuntssluiting in kan worden bevestigt. In overleg is het mogelijk om tegelijk een nieuw cilinder en een nieuw anti kerntrekbeslag te plaatsen of te vervangen. Uiteraard laten we de boel netjes achter, zodat u optimaal geniet van uw nieuwe aanwinst.

Buiten het monteren van een meerpuntssluiting in deuren is het natuurlijk ook mogelijk om een meerpuntssluiting in ramen te monteren. Op die manier worden niet alleen uw deuren, maar ook uw ramen een stuk veiliger.

Meerpuntssluiting voor montage

Meerpuntssluiting voor montage

Waarom een meerpuntssluiting?

  • Meer inbraakveiligheid: een regulier slot kan geforceerd worden of doorboord worden. Omdat een meerpuntssluiting, zoals de naam al zegt, op meerdere punten wordt afgesloten is dit vrijwel onmogelijk. 
  • Minder verlamming van materiaal: ook zorgt een meerpuntssluiting ervoor dat een deur recht in het kozijn wordt gehouden. Dit zorgt voor het voorkomen van krommingen in de deur. 
  • Zeer gebruiksvriendelijk: een meerpuntssluiting bevat drie sloten, maar dat betekent niet dat u drie keer een slot hoeft te vergrendelen. Omdat de sloten tegelijkertijd sluiten hoeft u maar één keer het slot te sluiten zoals u normaal gesproken ook doet. Er verandert qua handeling dus helemaal niks. 
  • Besparen op je premie: de meeste meerpuntssluitingen worden natuurlijk ook door verzekeringsmaatschappijen erkend als beter beveiliging. Dit houd in dat het plaatsen van een meerpuntssluiting van invloed kan zijn op de premies die u moet betalen. Buiten het extra beveiligen van je huis, bespaart u dus ook. 

Meerpuntssluiting na montage

Meerpuntssluiting na montage

Wat zijn de kosten voor een meerpuntssluiting?

De kosten zijn €380,- inclusief:

 Btw
✔ Montage
 Meerpuntssluiting
 Standaard beslag met kerntrekbeveiliging
Kommen die in het kozijn worden bevestigd

Na elke 1e deur per adres word de prijs €350,- per deur

Onze diensten

Idee of project bespreken?

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel 06-12803581 of stuur een bericht, wij helpen u graag verder.

    Bel mij terugAntwoord per mail